Dé KOvoetbalschool, voor als je nog beter wilt worden!

Ben jij een voetballer en ligt je leeftijd tussen 6 en 17 jaar? Wil je graag nog beter worden? Dat kan, want bij KOvoetbalschool wordt iedereen een completere voetballer.

Beginner, gevorderd of professioneel? Wij verzorgen voor ieder niveau trainingen op maat, zodat jij beter wordt! Wij werken met een trainingsdoel, die wij vooraf opstellen in samenspraak met jou om dit doel zo snel mogelijk te bereiken. Tijdens de trainingen werken wij met de deelnemers aan alle basisvormen van het voetbal, ieder op zijn/haar niveau. Plezier en respect zijn erg belangrijk in het voetbal. KOvoetbalschool zorgt voor een veilige en leerzame omgeving, waar iedere speler zichzelf kan zijn. Er wordt bewust in kleine groepen getraind, zodat jij de juiste aandacht krijgt!

Meld je snel aan voor de gratis proeftraining, en wie weet zien we jou in de toekomst schitteren op TV of lekker spelend in jouw team bij je eigen club.

Voor wie?

De trainingen zijn voor zowel jongens als meisjes tussen de 6 en 17 jaar oud. Het is daarbij niet noodzakelijk om lid te zijn van een voetbalvereniging. Met KOvoetbalschool worden er regelmatig (onderlinge) voetbalwedstrijden georganiseerd. KOvoetbalschool werkt met verschillende groepen. Zo hebben wij de boven- en onderbouw. Deze worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Ben jij het niveau van de onderbouw ontstegen, bieden wij kansen in de bovenbouw om nog beter te worden.