Trainers

Kaan Ozerdogan

 

'Ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Doetinchem. 

Nadat ik mijn MBO opleiding heb afgerond ben ik gaan werken bij FAAC als commercieel medewerker. In 2019 heb ik mijn sport en recreatie diploma behaald op het Graafschap College in Doetinchem.

 

Iedereen die mij kent weet dat ik mijn hele leven al met sport bezig ben. Voetbal werd mij met de paplepel ingegoten. Ik ben begonnen bij de mini F van VV Viod en heb daar vervolgens in verschillende teams gespeeld. In 2015 heb ik de overstap gemaakt naar SV Kilder. Daar heb ik 2 seizoenen gespeeld, in de C1 en vervolgens in de B1. In 2017 ben ik teruggekeerd naar VIOD en daar heb ik, na de A junioren, bij 3e mannenteam (senioren elftal) gespeeld. In 2019 ben ik gestopt met voetballen en ben ik mij volledig gaan richten op het trainingsvak voetbaltrainer. Ik heb de KNVB junioren diploma en ben in het bezit van UEFA C Youth. Stap voor stap wil ik hoger op als trainer. 

 

Hoe ben ik jeugdtrainer geworden?

Ik ben begonnen als trainer/coach bij de E pupillen van VIOD en zo doorgestroomd tot jeugdtrainer van AZSV JO17-1. Ik ben gedreven en wil de spelers graag een stapje verder brengen in hun (voetbal) ontwikkeling. Opleiden met veel plezier tot (toekomstige) selectiespelers.'

 

(Trainer)

(Eigenaar/oprichter KOvoetbalschool)

Matthijs van Nispen

 

'Ik ben 25 jaar oud en woon in Doetinchem.

Toen ik 9 jaar oud was, heb ik de overstap gemaakt van DZC’68 naar De Graafschap. Ik heb hier elk jeugdelftal doorlopen en uiteindelijk het 1e elftal bereikt. Ik heb mijn eerste profcontract getekend, en als bekroning mijn debuut mogen maken in een vol stadion De Vijverberg. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar TOP Oss, en ben daar in de winterstop vertrokken om een half jaar te gaan voetballen op het eiland Cyprus. Hier ben ik kampioen geworden en gepromoveerd naar het allerhoogste niveau.

Om mijn maatschappelijke carrière op 1 te zetten heb ik gekozen om verder te gaan in Nederland op semi-prof niveau. Momenteel voetbal ik bij De Treffers, uitkomend in de 2e divisie.

Ik gebruik mijn ervaring om zoveel mogelijk kinderen te helpen hun droom om profvoetballer te worden waar te maken. Dit alles wordt met plezier overgebracht op onze talenten. Ik ben nu ruim een jaar in dienst bij KOvoetbalschool, en heb het erg naar mijn zin. Ik zie onze spelers iedere training beter worden, en hier krijg ik positieve energie van.

 

(Assistent-trainer KOvoetbalschool)

Succes is voor iedereen haalbaar, dus ook voor jou!'