Tarieven

KOvoetbalschool is veel meer dan alleen specifiek gedetailleerd voetbaltechnisch trainen. Voetbal gaat niet alleen om technische en fysieke vaardigheden, maar ook om het mentale en emotionele. Bij ons krijgen onze spelers niet alleen de beste technische en tactische training, maar we werken juist ook aan de persoonlijke ontwikkeling en groei.

Een van de belangrijkste voordelen van trainen bij KOvoetbalschool is dat je meer zelfvertrouwen zult krijgen, niet alleen binnen het veld, maar ook daarbuiten. Door onze gepersonaliseerde aanpak werken we specifiek aan jouw sterke en minder sterke punten, zodat je jezelf kunt verbeteren en succesvoller kunt zijn binnen en buiten het veld. Denk aan schoolprestaties, emotionele en sociale vaardigheden.

We willen dat voetbal altijd leuk blijftwant dat is een belangrijk onderdeel van motivatie. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat het ervaren van plezier de belangrijkste reden is voor deelname aan sport, zowel bij volwassenen als kinderen.

Wij bieden meer dan alleen training. We willen dat onze spelers zich ontwikkelen als geheel persoon en niet alleen als voetballer. We zijn er trots op dat we onze spelers helpen hun volledige potentieel te bereiken en dat we ze voorbereiden op succes, zowel binnen als buiten het veld.

 

Kledingpakket

Bij afname van een pakket trainingen eenmalig verplicht een kledingpakket aan te schaffen. Op het tenue of trainingspak is het mogelijk om jou initialen of nummer te bedrukken.