Trainer/coach

Kaan Ozerdogan

 

'Ik ben 25 jaar oud en woonachtig in Doetinchem. 

Nadat ik mijn MBO opleiding heb afgerond ben ik gaan werken bij FAAC als commercieel medewerker. In 2019 heb ik mijn sport en recreatie diploma behaald op het Graafschap College in Doetinchem.

Iedereen die mij kent weet dat ik mijn hele leven al met sport bezig ben. Voetbal werd mij met de paplepel ingegoten. Ik ben begonnen bij de mini F van VV Viod en heb daar vervolgens in verschillende teams gespeeld. In 2015 heb ik de overstap gemaakt naar SV Kilder. Daar heb ik 2 seizoenen gespeeld, in de C1 en vervolgens in de B1. In 2017 ben ik teruggekeerd naar VIOD en daar heb ik, na de A junioren, bij 3e mannenteam (senioren elftal) gespeeld. In 2019 ben ik gestopt met voetballen en ben ik mij volledig gaan richten op het trainingsvak voetbaltrainer. Ik heb de KNVB junioren diploma en ben in het bezit van UEFA C Youth. Stap voor stap wil ik hoger op als trainer. 

 

Hoe ben ik jeugdtrainer geworden?

Ik ben begonnen als trainer/coach bij de E pupillen van VIOD en zo doorgestroomd tot jeugdtrainer van AZSV JO17-1 daar ga ik mijn 2e seizoen in. Ik ben gedreven en wil de spelers graag een stapje verder brengen in hun (voetbal) ontwikkeling. Opleiden met veel plezier tot (toekomstige) selectiespelers.'

(Trainer)

(Eigenaar/oprichter KOvoetbalschool)

Succes is voor iedereen haalbaar, dus ook voor jou!'