DENTAL Clinics Doetinchem Centrum

 

Uw tandarts in Doetinchem

Op zoek naar een tandarts in het centrum van Doetinchem? Voor de beste mondzorg en persoonlijk advies, bent u welkom in onze tandartsengroepspraktijk aan de Dr. Huber Noodtplaats 4 te Doetinchem. Dankzij onze centrale ligging zijn we makkelijk te bereiken, ook met het openbaar vervoer.

Samenwerken aan een gezond gebit

Ons streven is optimale mondgezondheid voor iedereen die onze tandartspraktijk bezoekt. Wij bieden daarom complete mondzorg voor het hele gezin. Samen met u stellen we een persoonlijk behandelplan op voor de korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met uw situatie, wensen en budget. In de basis werken we volgens het periodiek mondonderzoek. Onze ervaren specialisten werken flexibel en efficiënt, zonder concessies te doen op de kwaliteit en aandacht voor u als patiënt. Daarbij hanteren we voor al onze behandelingen de vaste tarieven die de overheid heeft bepaald. Onze kwaliteitsstandaard is dus voor iedereen bereikbaar!

Een kopje koffie

Aarzel niet, neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of twijfelt over een behandeling. Ook als u wilt kennismaken, staan wij voor u klaar. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding in de praktijk. Want: een persoonlijke kennismaking is de beste start van een goede relatie!
Meld u en uw gezinsleden aan via ons online inschrijfformulier of del direct naar: 0314 – 324 006.

https://www.dentalclinics.nl/tandarts/doetinchem-centrum/

 

Tandartspraktijk Silvolde 

De praktijk

In onze praktijk wordt tandheelkunde in de breedste zin van het woord uitgeoefend.
Het tandheelkundig belang van de patiënt staat centraal.\in overleg met de patiënt wordt bepaald welk niveau van zorg het beste bij hem/haar past.
Omdat we tanden maar een keer krijgen, streven we naar deze zo gezond mogelijk te houden.
Wanneer behandeling nodig is, proberen we op een zo beperkt mogelijke manier, een zo groot mogelijk resultaat te bereiken.
Adhaesieve tandheelkunde met behulp van composieten (witte vullingen) is de standaard methode.

Wij hebben een verwijspraktijk voor de behandeling van slaapproblemen zoals slaapapneu en snurken door middel van een MRA (mandibulair repositie apparaat).

Bij het maken van afspraken proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Bij spoed afspraken zal dit niet altijd mogelijk zijn.

Samen werken met specialisten:
Omdat wij van mening zijn, dat een tandarts tegenwoordig niet alle disciplines tot op het hoogste niveau kan uitvoeren werken wij samen met een aantal specialisten.

https://www.tandartsvanniersen.nl/index.php

RPM Bouw BV

RPM Bouw BV is een familiebedrijf met een bestaansrecht van ruim vijftig jaar. Inmiddels is de derde generatie aanzet. Een familiebedrijf met de kernwaarden ondernemend, betrouwbaar en trots. Maar ook innovatief, duurzaam en kwaliteit.

Bestaansrecht van ruim vijftig jaar.
Meer dan 25 medewerkers.
Innovatief, duurzaam en kwaliteit.
Een familiebedrijf.
Kernwaarden ondernemend, betrouwbaar en trots.

Wij verwachten u hiermee van dient te zijn en hopen dat u nog jaren lang onze trotse sponsor zult zijn!