Ontstaan KOvoetbalschool

Eind 2019 ben ik gestopt met voetballen om mij volledig te gaan focussen op het trainersvak. In bezit van KNVB junioren diploma, en sinds kort UEFA C Youth behaald. Stap voor stap wil ik hogerop als trainer ambitie om hierna UEFA B Youth te gaan starten. 

 

In mei 2020 begon ik daarom mijn eigen voetbalschool onder de naam KOvoetbalschool. Mijn doel was allereerst om individuele spelers te begeleiden in hun training, en zo met veel 1 op 1 aandacht progressie te kunnen boeken en ervaring op te doen. Op mijn eerste locatie bij s.v. Kilder werd dit tegen alle verwachtingen in erg omarmd, en sloten zich steeds meer spelers aan bij mijn voetbalschool. De groep werd groter en er kwamen steeds meer aanmeldingen.

Na mijn aanstelling als jeugdtrainer bij VVG in Gaanderen, besloot ik mijn voetbalschool ook hier te vestigen. Er ontstonden 2 groepen, bestaande uit de boven- en onderbouw. Door deze uitbreiding ging ik op zoek naar een gepaste assistent-trainer die mij goed zou kunnen aanvullen. Vrij snel kon ik officieel melding maken van de aanstelling van Matthijs van Nispen als assistent-trainer. Hij kwam net terug van zijn voetbalavontuur op Cyprus, en ik kende hem al van De Graafschap. Met zijn ervaring in het profvoetbal vult hij mij momenteel uitstekend aan, en groeien wij beide als trainers.

Eind 2021 kreeg KOvoetbalschool de mogelijkheid om haar trainingslocatie te vestigen bij v.v. Doetinchem. Dichter bij huis voor beide trainers, en met Doetinchem als centrum van de Achterhoek een perfecte locatie voor de uitbreiding van de voetbalschool. V.v. Doetinchem, gelegen naast het trainingscomplex van De Graafschap biedt vele mogelijkheden voor het spelen van wedstrijden, en dichter bij de droom van vele spelers om voor De Graafschap uit te komen.

 

Wegens uitbreiding en succes wordt de KOvoetbalschool voortgezet per 30 september 2022 bij G.W.VV. uit Varsselder, een mooie trainingslocatie om hier de trainingen te geven. 

 

Sportieve groet,

Kaan,

Oprichter KOvoetbalschool