Wie ben ik?


Mijn naam is Matthijs van Nispen, ik ben 23 jaar oud en woon in Doetinchem.


Toen ik 9 jaar oud was, heb ik de overstap gemaakt van DZC’68 naar De Graafschap. Ik heb hier elk jeugdelftal doorlopen en uiteindelijk het 1e elftal bereikt. Ik heb mijn eerste profcontract getekend, en als bekroning mijn debuut mogen maken in een volle De Vijverberg. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar TOP Oss, en ben daar in de winterstop vertrokken om een half jaar te gaan voetballen op het eiland Cyprus. Hier ben ik kampioen geworden en gepromoveerd naar het allerhoogste niveau.

 

Om mijn maatschappelijke carrière op 1 te zetten heb ik gekozen om verder te gaan in Nederland op semi-prof niveau. Momenteel voetbal ik bij 3e divisionist DOVO uit Veenendaal.


Ik gebruik mijn ervaring om zoveel mogelijk kinderen te helpen hun droom om profvoetballer te worden waar te maken. Dit alles wordt met plezier overgebracht op onze talenten. Ik ben nu een klein jaar in dienst bij KOvoetbalschool, en heb het erg naar mijn zin. Ik zie onze spelers iedere training beter worden, en hier krijg ik positieve energie van.


Succes is voor iedereen haalbaar, dus ook voor jou!

 

(Assistent-trainer KOvoetbalschool)